Zoeken naar knuffelsteen

knuffelsteen
Knuffelstenen Aurana.
Seleniet is genoemd naar Selene, de Griekse godin van de maan. Seleniet is een heel spirituele en zuivere edelsteen: zelfreinigend kan andere stenen schoonmaken brengt je in contact met gidsen en engelen zuivert karma en negativiteit Nu tijdelijk met gratis tweede selenietbrok om nog meer sieraden en stenen op te kunnen laden. Tijgeroog Knuffelsteen KRACHT."
Koesterkei of knuffelsteen Uitvaartwinkel.nl.
Extra persoonlijk is de knuffelsteen als u de naam van uw overleden dierbare of kindje in de kei laat aanbrengen. Dit doet keramist Michel Kuipers, de ontwerper van de knuffelsteen, met behulp van glazuur. Hier rekenen wij een meerprijs van 42 euro voor.
Knuffelsteen.
Zet op verlanglijstje. Mosagaat bol nr.4 van 99mm. Zet op verlanglijstje. Sjamaankwarts bol nr.34 van 53mm. Zet op verlanglijstje. K2 azuriet knuffelsteen handsteen nr.25. Zet op verlanglijstje. Gouden driehoek punt obelisk set van 300-350gram amethist, rozenkwarts, bergkristal. Zet op verlanglijstje.
Wat werkt beter: een hangertje of een knuffelsteen?
Een knuffelsteen in een broek of jaszak nodigt uit om mee te spelen, en kan zo zijn werk doen via de huid. Daarnaast is er een werking via de handchakra's' de zeven hoofdchakra's' hebben namelijk referentiepunten in de handen. Deze zijn echter verdeeld over de linker en de rechter hand.
Knuffelstenen Knuffelsteen.
Zet op verlanglijstje. Heldere bergkristal knuffelsteen handsteen nr.22. Zet op verlanglijstje. Heldere bergkristal knuffelsteen handsteen nr.21. Zet op verlanglijstje. Heldere bergkristal knuffelsteen handsteen nr.20. Zet op verlanglijstje. Heldere bergkristal knuffelsteen handsteen nr.19. Zet op verlanglijstje. Heldere bergkristal knuffelsteen handsteen nr.18.
Nieuwe producten Knuffelsteen.
Zet op verlanglijstje. Natuurlijk Citrien Kundalini kristalcluster nr.145. Zet op verlanglijstje. Natuurlijk Citrien Kundalini kristalcluster nr.144. Zet op verlanglijstje. Pagina 1 van 227. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. Te bereiken op.:
Knuffelstenen Urnenhemel.
Knuffelstenen worden gemaakt ter herinnering aan overledenen, waarbij de familie allemaal een knuffelsteen bewaard. Knuffelstenen worden gemaakt ter herinnering aan huisdieren, met bijvoorbeeld een afbeelding van een pootje, kat of hond. Knuffelstenen worden gemaakt als steun om cadeau te doen aan iemand die je een hart onder de riem wilt steken.

Contacteer ons